Training

BBOS training heeft een unieke en onderscheidende expertise op het gebied van analyse en bewustwording van uw denkstructuur , met als doel uw “ persoonlijkheid te upgraden”.

Optimalisering van succes

BBOS training is een ontdekkingsreis waarbij met behulp van inzichten in het onbewuste gedrag de deelnemer naar het gewenste doel wordt begeleid en getraind. Wij nemen u mee in een interactief en sterk associatief proces. U wordt zich bewust hoe u overkomt op anderen en zo werkt u tegelijkertijd aan verbetering van uw uitstraling. U krijgt ook meer zicht op andermans gedrag.

Reflexmatig reageren

Ook wordt gelet op reflexmatig reageren en intuïtie. We stellen vast hoe de deelnemer zijn eigen cultuur creëert. In het traject komen diverse aspecten van zijn of haar levenservaring aan de orde. Er wordt waargenomen hoe de deelnemer in zijn context opereert.

Extra (management)tool

Door onze training ervaart u niet alleen meer innerlijke rust, maar wordt u ook sterker en u krijgt meer grip op uzelf. U krijgt een extra managementtool in handen. Dit tool mist zijn uitwerking niet voor uzelf, voor uw organisatie, op uw omgeving maar ook in het zaken doen. En niet onbelangrijk uw omgeving neemt deze verandering waar.

Verfijnde analyse

In de analysefase van de training stellen wij samen uw unieke denkstructuur vast. Nadat deze in kaart is gebracht volgt de fase van bewustwording. U krijgt inzicht in uw unieke manier van denken en de invloed hiervan op uw handelen. Wij richten ons als het ware op uw besturingssoftware® . En komen uit bij uw onbewuste drijfveer en talent, de basic van uw handelen. Deze beïnvloeden in grote mate uw gedrag, meestal effectief, maar niet altijd

Zeer kort tijdsbestek

In zeer korte tijd, in ongeveer 4 dagdelen met een doorlooptijd van 2 maanden, geven wij inzicht in uw eigen besturingssoftware®; Al na het 1e en 2e gesprek merkt u het voordeel van deze training.

Hernieuwd evenwicht

Door de heldere en nieuwe kijk op uw eigen unieke persoonlijkheidsstructuur is de stap gezet naar een hernieuwd evenwicht. U ontwikkelt uzelf , u gaat beter functioneren.